De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst... - JAG Coaching

De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst…

Resultaatgericht werken met problemen uit het verleden

De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst…

… en 9 andere quotes om het nieuwe jaar met een positieve mindset in te zetten

Mijn goede voornemen van 2020 om jaarlijks een fotoboek te maken, bleef liggen. Corona kan ik moeilijk gebruiken als excuus. Alhoewel, het weer tijdens de eerste lockdown was te prachtig om binnen achter een computer te zitten. Met twee jaar vertraging ben ik er vorige week dan toch eindelijk ingevlogen.

Tussen de kreeft en het hertenkalf door was een ideaal moment om terug te blikken op twee bizarre jaren. Bij de selectie van de kiekjes ontbraken de traditionele onderwerpen zoals verre reizen, shopping trips, dansfeesten en etentjes met vrienden. En toch had ik voldoende materiaal om 1307 herinneringen samen te brengen in 5 boeken.

Het toont aan hoe creatief en weerbaar we met zijn allen zijn geweest. Als ik erop terugkijk, heb ik het gevoel dat al mijn routines opnieuw werden uitgevonden. Indoor cycling verhuisde van de fitness zaal naar de garage. Sterrenmenu’s werden afgehaald. Windowshopping kreeg een échte betekenis. Het exotische Pairidaiza werd onze vakantiebestemming. Opleidingen volgde ik online. Dankzij Teams en Zoom kon ik mijn leiderschap coachingactiviteiten opstarten. Vergaderingen verplaatsten zich van kantoor naar het strand. Omgaan met onvoorziene omstandigheden werd een verworven competentie. Dat was mijn ervaring toen ik een tweedaagse training rond coachend leiderschap plots virtueel diende te geven. En het lukte nog ook.

Desondanks alle beperkingen en soms onaangename verrassingen, kijk ik met een positieve mindset terug op de afgelopen twee jaar. In deze periode heb ik nieuwe vrienden gemaakt, nieuwe dingen geleerd en gedaan. Ik neem ze mee naar 2022, samen met deze quotes die me inspireren om er het beste van te maken:

“The future depends on what we do in the present”- Mahatma Ghandi

“Why should we look to the past in order to prepare for the future? Because there is nowhere else to look” – James Burk

“The best way to predict the future is to create it” – Abraham Lincoln

“If opportunity doesn’t knock, build a door”

“Learn from the past, live in the present, believe in the future”

“Setting goals brings your future in your present and the present is the only time we can take action”- Zig Ziglar

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift. That is why they call it The Present”

“Ik ga niet meer zeggen wat mijn goede voornemens zijn, maar vertellen wat de behaalde successen waren van 2021”

En tot slot ééntje uit mijn fotoboek 2021

De toekomst schittert zo fel dat ik een zonnebril moet opzetten

Hoe kijk jij naar 2022?  Met welke positieve mindset stap jij in het nieuwe jaar?

Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief:

Sylvie Floryn
sylvie.floryn@jumpandgrow.be

Mensen ondersteunen om een sprong te wagen en te groeien is mijn drijfveer.

3 Reactie's
 • Thomas
  Geplaatst op 20:15h, 14 januari Beantwoorden

  Ik vind de strandmeetings wel iets hebben…

  • Sylvie Floryn
   Geplaatst op 10:48h, 15 januari Beantwoorden

   Strandmeetings zijn inderdaad zeer inspirerend, ook zonder de mest

 • pgeubels
  Geplaatst op 11:56h, 27 januari Beantwoorden

  Shit = mest. Schitterende quote! Not to be sniffed at ..

Geef een reactie