Over Sylvie Floryn | 30 jaar bedrijfservaring
sylvie-floryn-jag-coaching

Wie ben ik?

Sylvie Floryn – Zaakvoerder JAG

Mensen inspireren om zelf tot oplossingen te komen is mijn drijfveer.  In de bedrijfswereld heb ik ervaren dat verandering de enige constante is.  Mijn teams motiveerde ik steeds onder het motto: “Wat je overkomt kan je niet beïnvloeden, wel hoe je er mee omgaat.” Mensen ondersteunen om uit hun comfortzone te gaan, een sprong te laten wagen en ze laten ontdekken dat ze vleugels hebben geeft mij energie.  Daarom besloot ik te starten als Career & Business Coach.

  • Sylvie werkt vandaag als coach samen met individuele klanten en teams op persoonlijke ontplooiing, leiderschap en bedrijfsontwikkeling. Ze maakt gebruik van haar eigen ervaring als business leider om haar klanten te ondersteunen in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en gedragingen.
  • Sylvie heeft meer dan 30 jaar bedrijfs-en ondernemerservaring zowel in B2C als in B2B. Als zaakvoerder van Promoplan bereidde ze de organisatie voor op een succesvolle fusie met de Europese speler Sarawak.  Bij British American Tobacco nam ze verschillende directeursfuncties op in marketing en sales op lokaal, regionaal en globaal vlak.
  • Sylvie heeft een master diploma Handels-en bedrijfseconomisch ingenieur aan de K.U.Leuven. Recent startte ze een postgraduaat Inspirerend Coachen aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Jump and grow!

Neem contact voor een eerste kennismaking.