Een verrassende wending... - JAG Coaching

Een verrassende wending…

Een verrassende wending…

Vorige week lanceerde ik in het artikel “Dat heeft (nog) geen naam” een oproep om een naam te kiezen voor mijn coaching diensten.  Dikke merci voor de reacties die ik kreeg via verschillende kanalen.  Jullie gingen verder dan alleen een voorkeur te geven.  Ik kreeg ook heel waardevolle input over wat jullie in de namen zien.  JAG en SLY kregen tot hiertoe evenveel stemmen en scoren hoger dan ZYNG.

En dan krijg ik een verrassend telefoontje vorige week vrijdag.  Terwijl ik op het strand aan het genieten ben van de zon, laat een vriend een voicemail achter.  “Hij heeft een idee voor een naam”.  Ik ben heel benieuwd.  Die oud-collega van mij is een kei in marketing en ook super creatief.  Een nieuwe wending in de zoektocht!   

Nieuwsgierig bel ik hem op en hier komt het “New Shoes”.  Mijn eerste reactie is euh schoenen?  Maar het idee is simpel.  Als je nieuwe schoenen koopt, dan zitten die de eerste dagen altijd wat ongemakkelijk.  Na een tijdje heb je ze ingelopen en dan passen ze perfect, je wil ze niet meer inruilen.  Als je wil groeien is het net hetzelfde.  Eerst moet je het oude durven loslaten.  Het nieuwe voelt in het begin onwennig.  Eens je daarover bent, wil je niet meer teruggaan naar vroeger. 

De hulplijn gaat terug open

New Shoes is een echte aanwinst in het rijtje van mogelijke namen.  Daarom doe ik nog een laatste oproep om je voorkeur te geven tussen de vier mogelijkheden.  Mocht je mijn vorig artikel gemist hebben hier zijn ze:

 1. J.A.G – Jump And Grow
  Inspiratie voor deze is de jaguar.  Hij is snel en doelgericht. Hij is flexibel en kan uitstekend zwemmen, in tegenstelling tot zijn soortgenoten die een hekel hebben aan water. De jaguar haalt zijn buit binnen door er bovenop te springen.  Om te groeien is het nodig een sprong te wagen, buiten je comfortzone te gaan.
 2. ZYNG – Refresh Your Viewpoint
  Hier dacht ik aan Sergio Herman.  Hij tovert een simpele snijboon tot een sterren gerecht door er een verfrissende toets van zeste aan toe te voegen.  De zaken eens op een andere manier bekijken, helpt om te ontwikkelen.  Een positieve gedachte vormt de basis voor succes.
 3. SLY – Support Lifting You
  Mijn voornaam ligt aan de basis van dit hersenspinsel.  Het woord sly heeft verbazend veel connotaties gaande van slim, scherp, ondeugend tot sluw en geslepen.  Een mix van kwaliteiten en valkuilen om je naar nieuwe doelen te begeleiden.
 4. New Shoes
  Nieuwe schoenen doen altijd een beetje pijn.  Eens ze gevormd zijn naar jouw voeten wil je niet meer terug naar je oude paar.  Eerlijk is eerlijk dit concept past ook echt bij mij.  Voor een nieuw paar schoenen heb ik altijd nog plaats in mijn kast.

Wil jij je stem uitbrengen?

Je kan je stem uitbrengen door een commentaar te geven met 1,2,3 of 4.  Ik ben benieuwd naar jouw reactie.  Volgende week maak ik de winnaar bekend.  

Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief:

Sylvie Floryn
sylvie.floryn@jumpandgrow.be

Mensen ondersteunen om een sprong te wagen en te groeien is mijn drijfveer.

4 Reactie's
 • Nancy Gheysens
  Geplaatst op 11:36h, 03 augustus Beantwoorden

  Hi Sylvie, ik vind SLY zo fantastisch goed! De andere vind ik ook keigoed maar deze springt eruit en maakt het wat persoonlijker gelinkt met je naam! Veel succes! Groetjes,

 • mahaegeman
  Geplaatst op 13:30h, 03 augustus Beantwoorden

  Voor mij blijft het jag.

 • Ria Bultheel
  Geplaatst op 17:50h, 03 augustus Beantwoorden

  The shoes natuurlijk. 4 dus. Die schoenen zitten jou als gegoten. Passende uitleg. En … heel erg “nieuwsgierig “ makend !!!!
  Wie wil nu niet gecoacht worden met de belofte van nieuwe schoenen. Doen.

 • Michèle
  Geplaatst op 21:29h, 09 augustus Beantwoorden

  Hi Sylvie
  Mijn voorkeur gaat naar Sly, kort en krachtig en link naar jou naam.
  Groetjes Michele

Geef een reactie