Bedankt deelnemers aan het webinar "Kracht van je gedacht" - JAG Coaching

Bedankt deelnemers aan het webinar “Kracht van je gedacht”

Bedankt deelnemers aan het webinar “Kracht van je gedacht”

Afgelopen week was het niet moeilijk om één van de tips die ik gaf tijdens het webinar “De kracht van je gedacht” zelf toe te passen.  In mijn dankbaarheidsdagboek mocht ik 216 namen noteren van mensen die zich inschreven.

Dikke merci aan alle live deelnemers die zich enthousiast smeten in het veranderingsspel. Jammer genoeg kon ik niet zien wat jullie deden. Maar afgaand op de chat reacties, waren jullie zeker creatief.

Een pluim ook voor mijn collega coaches Luc Bollies, Wim Agsteribbe, Thomas Malfait en Valerie Theys.  Zonder jullie inbreng op vlak van inhoud, vormgeving, presentatie en chatopvolging was het niet gelukt.

Ik ben benieuwd of jullie ondertussen ook aan de slag zijn gegaan met de handvaten om een groei mindset te ontwikkelen en een groeigedrag te kweken.

Vraag je je af, waar heeft ze het nu over? Heb je de kans gemist om je in te schrijven? En wil je toch nog te weten komen hoe je positief met onzekerheid kan omgaan?

Dan kan je deze week nog een mailtje sturen naar sylvie.floryn@jumpandgrow.be met de simpele boodschap “Stuur me de opname”.  Veel kijkplezier.

Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief:

Sylvie Floryn
sylvie.floryn@jumpandgrow.be

Mensen ondersteunen om een sprong te wagen en te groeien is mijn drijfveer.

Geen reactie's

Geef een reactie