Het is JAG geworden - JAG Coaching

Het is JAG geworden

Het is JAG geworden

Jullie hebben het me niet makkelijk gemaakt.  Ik kreeg meer dan ik verwacht had.  Vele stemmen op de mogelijke opties kwamen binnen via mijn blog, Linkedin en email.  Maar ook gaven jullie inzicht in hoe de verschillende namen geïnterpreteerd worden.  Dat gaf me stof tot nadenken en dat neem ik zeker mee in de toekomst.  Verrassend genoeg gaven sommigen onder jullie ook nog nieuwe opties.  Super al die creativiteit! Uiteindelijk werd het een manu à manu tussen JAG en SLY. 

Vandaag heb ik een executive beslissing genomen.  Ik ga voor Jump And Grow. Dit wordt de naam voor mijn Loopbaan en Business Coaching diensten. Het was mijn eerste gedacht. Het sluit aan bij wat ik geloof: “Een sprong wagen uit je comfortzone helpt je om te groeien.” Als katten fan past het ook helemaal bij mij.  Nu nog vrienden en kennissen inschakelen voor de ontwikkeling van een logo en look.  Dan zijn we echt in business met alles erop en eraan.

Graag bedank ik iedereen die de tijd heeft genomen om aan de poll deel te nemen. Super gewaardeerd!!! Ik hou jullie op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief:

Sylvie Floryn
sylvie.floryn@jumpandgrow.be

Mensen ondersteunen om een sprong te wagen en te groeien is mijn drijfveer.

Geen reactie's

Geef een reactie