Over Sylvie Floryn | Coachend leiderschap met 30 jaar bedrijfservaring
over-jag-coaching-sylvie-floryn

Wie ben ik?

Sylvie Floryn – Zaakvoerder JAG

In de bedrijfswereld heb ik ervaren dat verandering de enige constante is. Coachend leiderschap hielp me om mijn teams te motiveren.  Mijn motto: “Wat je overkomt kan je niet beïnvloeden, wel hoe je er mee omgaat.”

Mensen ondersteunen om uit hun comfortzone te gaan, een sprong te laten wagen en ze laten ontdekken dat ze vleugels hebben, geeft mij energie. Dat is de kracht van coachend leiderschap en daarom besloot ik te starten als Leadership & Career Coach.

  • Als coach werk ik samen met individuele klanten en teams op persoonlijke ontplooiing, leiderschap en bedrijfsontwikkeling. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen ervaring als business leider om mijn klanten te ondersteunen in het ontwikkelen van nieuwe leiderschapsvaardigheden en gedragingen. Ik laat me nog elke dag inspireren door bedrijfsleiders die hun leiderschapservaring delen. Lees er alles over in mijn laatste whitepaper.
  • Je kan terugvallen op mijn 30 jaar bedrijfs-en ondernemerservaring zowel in B2C als in B2B. Als CEO van Promoplan bereidde ik de organisatie voor op een succesvolle fusie met de Europese speler Sarawak. Bij British American Tobacco nam ik verschillende directeursfuncties op in marketing en sales op lokaal, regionaal en globaal vlak.
  • Ik behaalde een master diploma Handels-en bedrijfseconomisch ingenieur aan de K.U.Leuven en een postgraduaat diploma Inspirerend Coach aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Jump and grow!

Neem contact voor een eerste kennismaking.