De JAG aanpak - Een persoonlijk en resultaatgericht coaching traject

Jump naar een persoonlijk en resultaatgericht coaching traject

Groeien en comfort gaan nu eenmaal niet samen,  maar ik ondersteun je graag in het nemen van jouw sprong.  Met een individueel coaching traject of een leiderschap workshop op maat, laten we je groeien met nieuwe inzichten en leiderschapsvaardigheden.

Een sprong maken uit je comfortzone, daar leer je het meest van.  Dat heb ik de afgelopen dertig jaar ervaren in mijn internationale loopbaan bij FMCG multinationals en als CEO van een KMO.

GRROW

Met mijn commerciële en general management achtergrond werk ik doelgericht. Verwacht dus geen blabla maar wel een persoonlijk en resultaatgericht coaching traject. Als gediplomeerd Inspirerend Coach hanteer ik het GRROW model.

Zo gaan we samen aan de slag in een persoonlijk en resultaatgericht coaching traject

Jouw verhaal is mijn vertrekpunt. Daarom werk ik individueel en op maat. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik alles weten wat je bezighoudt en wat je wil bereiken. Samen stellen we jouw doelen scherp.

Bouwen op sterktes, daar geloof ik rotsvast in. Wat je goed doet, doe je graag en doe je beter. Vanuit de vraag “Wat gaat goed en waarom?” brengen we jouw krachtbronnen in kaart.

Verwacht je aan lastige vragen. Ik durf ook al eens kritiek te geven. Samen bekijken we jouw overtuigingen. Helpen ze om je doel te bereiken of belemmeren ze je?

Wist je dat 80% van je succes afhangt van een positieve mindset. Ik daag je uit de zaken eens van een andere kant te bekijken.

Je kan gebruik maken van mijn ervaring in marketing, sales en algemeen management. Maar jij beslist welke oplossingen voor jou werken.

Jij gaat naar buiten met een concreet plan van aanpak waar je echt wil voor gaan.

Klaar om jouw uitdaging aan te pakken?

Contacteer ons voor een gratis gesprek.