Coaching leadership: We rise by lifting others - JAG Coaching

Coaching leadership: We rise by lifting others

Coaching leadership: We rise by lifting others

Tokio trakteerde ons op geweldige prestaties, records en… veel emoties.  Coaching leadership gaat over wat je kan bereiken door mekaar te ondersteunen. Deze top drie van de Olympische Spelen 2020 heeft mij geïnspireerd.

We delen het goud

Olympische rivalen en vrienden Gianmarco Tamberi (Italië) en Mutaz Barshim (Quatar) beslissen samen om het goud voor hoogspringen te delen.  Beide atleten braken hun achillespees op het hoogtepunt van hun carrière en ondersteunden elkaar in deze periode. Zo ontwikkelden ze een hechte band en alle twee kwamen ze terug naar de top in Tokio.

Ik trek je over de streep

In de laatste meters van de marathon moedigt Abdi Nageeye (Nederland) zijn vriend Bashir Abdi (België) aan om vol te houden.  Nageeye behaalt zilver en trekt zijn kameraad over de streep om brons te halen.

We zingen samen de Brabançonne

Omdat we ook eens chauvinistisch mogen zijn is dit mijn derde topper. Na de spannende shootouts bezorgen de Red Lions ons een waar kippenvel moment door het Belgische volkslied te zingen. Dat is voor ons land al een prestatie op zich die goud verdient.  Zij deden het voltallig, volledig en enthusiast in de twee talen.  Wil je het nog eens herbeleven of zelf oefenen voor een volgende interland kijk dan hier : Red Lions Volkslied

Waar vind jij inspiratie voor coaching leadership?

Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief:

Sylvie Floryn
sylvie.floryn@jumpandgrow.be

Mensen ondersteunen om een sprong te wagen en te groeien is mijn drijfveer.

Geen reactie's

Geef een reactie