Succes vieren. Boxall toont ons hoe. - JAG Coaching

Succes vieren. Boxall toont ons hoe.

Succes vieren

Succes vieren. Boxall toont ons hoe.

Succes vieren, het staat in elke handboek voor leiders. Neem regelmatig de tijd om je team te waarderen voor kleine en grote successen. Dean Boxall – coach van de Australische zwemster Ariarne Titmus- toonde ons deze week dat het best wat meer mag zijn. Toen Titmus goud won op de 400m vrije slag ging hij volledig uit zijn dak.

Boxall staat bekend voor zijn brutale trainingsschema’s waarbij hij op zoek gaat naar “het beest” in de atleet.  Dat beest liet hijzelf los bij de overwinning. Het recept voor succes is volgens hem een combinatie van goede training én het winnen van vertrouwen.  Het momentum pakken en het houden is voor Boxall het moeilijkste in zijn job.

Als dat dan lukt, is de ontlading groot.  Heb je de beelden gemist, hier zijn ze.

Succes vieren, hoe doe jij dat met jouw team? Ik ben benieuwd.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief:

Sylvie Floryn
sylvie.floryn@jumpandgrow.be

Mensen ondersteunen om een sprong te wagen en te groeien is mijn drijfveer.

Geen reactie's

Geef een reactie